Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Zi! Femra shqiptare si pronë/ Kunati i merr jetën kunatës, dalin detajet rrëqethëse: Si ka mundur…

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Bathore. Rreth orës 17:40, në rrugën “Apollonia”, pas një kon flikti të çastit, për motive ende të  paq arta dy shohet se shtetasi Agron Tanushi i ka marre jeten kunatën e tij, shtetasen Jetmira Hasani.

Policia i sekuestron pasurinë dy shtetasve të huaj, kishin apartamente në mes të Tiranës, makina luksoze dhe toka në Radhimë

Menjëherë f orca të shumta po licie kanë shkuar në vend ngjarje dhe kanë rre thuar zonën ku vijon kr ehjen e zonës për kapjen e aut orit.

Gjithashtu është ngritur Grupi het imor dhe nën drejtimin e Prokuro risë po vijon puna për sqari min dhe dokumentimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Policia e Shtetit