Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Zi dhe lot te familjarët! M jeku shqiptar jep shpirt nga koronavirusi, nuk ia doli dot të mbijetojë

Një tjetër hu mbje nga bluzat e bardha si pasojë e koronavirusit.

Pasditen e sotme, ps iki atri i njohur në Krujë, Përparim Pengili, është nd arë nga jeta në moshën 72-vjeçare.

RIP (Rest in Peace) Sayings and Quotes - Making Different