Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Zgjedhjet në SHBA/ Njeriu që u zgjati dorën shqiptarëve është shumë pranë fitores historik, ja si po vazhdon….

Kandidati demokrat për t’u bërë president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, është afër arritjes së 270 votave elektorale.

Presidenti aktual Donald Trump është duke udhëhequr në Gjeorgji me afro 1,805 vota dhe në Pensilvani me 23,954 vota më shumë se sfiduesi Joe Biden, shkruan CNN.

Kujtojmë se për Trump është e pamundur që të arrijë deri tek 270 votat elektorale pa fituar në Gjeorgjia dhe Pensilvani.

Kështu që shanset e tij për ta vazhduar edhe mandatin e dytë si president i SHBA-ve varen nga rezultatet e zgjedhjeve në këto dy shtete. Biden ka aktualisht 253 vota elektorale, ndërsa Trump ka 213.

Biden says country is "crying out for leadership" amid protests - CBS News