Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Zgjedhjet, Basha u bën thirrje shqiptarëve/ Publikon pamjet e fëmijëve: Votoni për mua

Votoni për fëmijët, është thirrja që Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, ka bërë mëngjesin e 25 prillit, nëpërmjet një video-sensibilizuese.

“Votoni për mua” thonë disa fëmijë, protagonistë të videos, të cilët iu drejtohen të rriturve sot në emër të të së ardhmes.

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, do të votojë në orën 9.00 në qëndrën e votimit 1929 pranë çerdhes nr.13, rruga “Demir Gashi”, njësia 8 në Tiranë.