Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Zbulohet trägjedia e madhe! Infermieri 29 vjeç i hiqte rrobat dhe e bënte me të moshuarit, u ka märrë jetën edhe disa brenda azilit

Në Gjermani i çojnë të moshuarit në shtëpi kujdesi sepse mendojnë se në to do kujdesen shumë për ta. Por një ngjarje shumë e rëndë është zbuluar. I riu, 29 vjeç Roman S. u ka marr ë je tën disa të mos huarëve në az il.

Gjithashtu ai me ndohet se ka bërë edhe disa v jedhje në azil. Po ashtu ai u ka bërë edhe foto të moshuarve pa rroba. Një e moshuar ka treguar:

Ai më shtyu në ashensor, më uli xhinset deri te gjunjtë dhe më tha unë do e bëj me ty.”

Pro cesi vazhdon, por i riu mund të marr dë nime shumë të gjata nëse prova të tjera zbulohen.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.