Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Zbulohen mesazhet që nisi adoleshentja shqiptare para se ta gjenin pa jetë pranë Kishës: I ziu baba dhe e zeza nënë, ja çfarë u vendos

Prok urorët grekë duket se e kanë klasiifikuar si vetë vra sje vde kjen e Maria Hysenin në Trikala e cila u gjet e pajetë disa metra larg një kishe.

Forensic report comes out: Why the 16-year-old Albanian died in Greece |  Top-News1.com

Ndërsa prindërit besonin se ajo është shtyrë nga një lartësi, autoritetet mendojnë ndryshe sidomos pas zbërt himit të celularit të 16 vjeçares, vd ekja e së cilës tronditi opinionin publik në Greqi dhe Shqipëri.

Sipas shtypit grek, të Mërkurën prindërit e 16-vjeçares u njoftuan nga po licia për rezultatet përfundimtare të hetimeve, në lidhje me rrethanat e vde kjes së Marias. Ato iu treguan dhe bisedat e fundit që bëri 16-vjeçarja, pak para se ajo të gjendej e vd ekur në kodrën e Profitis Ilias.

Hetimi i plotë i materialit në celularin e saj, si bisedat e saj në mediat sociale, sipas poli cisë, nuk treguan asgjë të dyshimtë.

Prej andej ajo dyshohet se i shkruajti një mesazh motrës së saj, ku ajo rrëfeu, sipas avokatit të familjes, sa shumë e do, por edhe të gjithë familjarët e tjerë. Mesazhi nuk u dërgua por ajo e fotografoi atë me telefonin e saj të dytë celular dhe e mbajti të ruajtur.

Maria Hyseni