Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Voton 97-vjeçarja nga Shkodra: I uroj shqiptarët që Zoti ia plotësoftë të gjitha dëshirat

Një episod i ëmbël është regjistruar në një nga Qendrat e Votimit në qytetin e Shkodrës.

Një 97-vjeçare është drejtuar drejt qendrës së votimit, për të bërë zgjedhjen e saj për partinë dhe kandidatin e preferuar.

“Jam 97 vjeçe. Kam votuar gjithmonë. I uroj shqiptarët që Zoti ia plotësoftë të gjitha dëshirat”, u shpreh e moshuara.