Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vjen vendimi më i fundit/ Vendoset mbyllja e vendit, të gjithë mësim online kudo: A do futemi në karantinë?

Italia ka marrë m asa të reja duke m byllur shkollat dhe ka theksuar se mësimi do të zhvillohet online.

 

Ndërkohë, rajonet që kanë një numër javor të r asteve 250 për 100 mijë banorë do të kalojnë automatikisht në zonë të kuqe.

Nga e hëna 15 mars deri më 6 prill, Rajonet që kanë një numër javor të ra steve mbi 250 për 100 mijë banorë do të kalojnë automatikisht në zonë të kuqe. Ng ushtohet gjithashtu dhe zona e verdhë.