Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vjen njoftimi me rëndësi! Këto janë rregullat, kaq fluturime do të kryhen sot nga Rinasi

Aeroporti i Rinasit përmes një postimi në Facebook, njofton 30 fluturimet që janë konfirmuar për ditën e enjte 23 korrik 2020.

Rinas Airport to be sold for 90 million USD to a Chinese company

Në njoftim udhëtarëve i kërkohet që të kontaktojnë kompanitë fluturuese para udhëtimit, ndërsa theksohet se ata që lejohen të udhëtojë janë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit hur

Njoftimi i plotë:

30 Fluturimet e konfirmuara për datën 23.07.2020 Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:

Services for our customers - Tirana International Airport

Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim, Albawings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim, Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim, Blu Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim, Wizz Air – Tirana – Catania dhe kthim, Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim, Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim, Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim, etj..

Airports in Albania - how to get to and from the particular airport