Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Viti i Ri nis me lutjen 2020-ta marrtë me vete çfarë solli: Shëndet dhe të mira të kemi të gjithë në 2021-shin

Si asnjë herë tjetër, ky vit i ri nuk u prit me turma festive, të cilat janë ndaluar për shkak të pandemisë. Në asnjërin prej kryeqyteteve të mëdha të botës nuk do të ketë festime si ato që bëhen zakonisht.

Times Square '2021' numerals arrive in New York City ahead of New Year's  Eve - ABC7 New York

Në Broadway të Nju Jorkut do të lëshohet si zakonisht topi i madh që shënon ndryshimin e viteve. Por në vend të qindra mijëra njerëzve që duhet të mblidheshin pranë njëri-tjetrit në sheshin Times Square, audienca ishte mjaft e vogël kësaj here.

Me më shumë se 1.7 milionë të v d ek ur dhe 82 milionë të infektuar në të gjithë globin, mbarimi i këtij viti mbetet si asnjë tjetër në kujtesën e njerëzve.

HAPPY NEW YEAR 2021 FIRE WORK IN NEW YORK - YouTube