Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Viti 2021 po jepet njoftimi: Në këtë qytet shqiptar nuk do të ketë energji elektrike, për kaq orë

OSHEE ka njoftuar qytetarët se ditën e nesërme në disa zona të Tiranës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të rikonstruksionit të kabinave.

Punimet në rrjet, OSHEE kufizime të energjisë elektrike në disa zona të  Tiranës | Agjencia Telegrafike Shqiptare

Energjia do të stakohet në këto zona: Rruga “Taulantia”, rruga “Kole Popa” dhe një pjesë e zonës pranë ish- Tregut Elektrik, një pjesë e pallateve pranë Ministrisë së Jashtme, në bulevardin “Zhan D’Ark”, rruga Kamëz-Valias, Kasall, Rruga “Agon” dhe rruga “Ention Frroku”.

Njoftim për abonentët Tiranë:

Stakim, 22 korrik

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 22 korrik do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Tiranë.

09:00-15:00

Rruga “Taulantia”, rruga “Kole Popa” dhe një pjesë e zonës pranë ish- Tregut Elektrik, një pjesë e pallateve pranë Ministrisë së Jashtme, në bulevardin “Zhan D’Ark”, rruga Kamëz-Valias, Kasall

10:00-16:00

Rruga “Agon”, rruga “Ention Frroku”.

OSHEE: Ja 6 zonat më të prekura nga defektet në Shqipëri - Liberale