Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) U thonë helenë, por në këtë fshat flitet gjuha shqipe akoma, nuk ka humbur

Shqiptarët autoktonë të një fshati në Greqi pranojnë traditat e tyre shqiptare, gjuhën, muzikën, trashëgiminë brez pas brezi nga të parët e tyre…

Fshati shqiptar ku është e ndaluar të flitet shqip

Çfarë thonë sot banorët për rrënjët e tyre? Përse heshtet për këtë histori ?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit ende “Non Grata” Marin Mema.