Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Tre shqiptarët po bisedonin në trotuar, makina del nga rruga dhe i fluturon në ajër/ Më pas ndodh

Mund të quhet mrekulli ajo që u ka ndodhur tre shqiptarëve në Londër të Britanisë tri ditë më parë.

Lezhë-Shëngjin, aksident i rëndë automobilistik, një i plagosur rëndë –  RTSH-Radio Televizioni Shqiptar

Ata po qëndronin në rrugë kur një automjet vjen me shpejtësi dhe i pë rplas në trotuar.

Siç shihet nga pamjet e siguruara nga “Panorama”, tre shqiptarët po qëndronin në trotuar në orët e darkës duke biseduar me njëri-tjetrin kur një automjet vjen përballë dhe del nga rruga.

Për pasojë, dy prej tyre përp lasen disa metra më tej, ndërsa një i tretë qëndron në vendin e ngjarjes pa u prekur nga mjeti.

Fatmirësisht, asnjëri prej tyre nuk i rr ezikohet jeta. Megjithatë, njëri nga të pla gosurit ka bërë një ndërhyrje kirur gjikale për shkak të dëmtimeve në dorë.