Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) ”Të mbaj ai me lekë apo ta mbash ti atë?” Ana Kabashi i përgjigjet hapur pyetjes

Ana Kabashi është një ndër fëmrat më tërheqëse dhe më të përfolura, përpos që një zë briliant, Ana komentohet edhe për linjat trupore.

U raportua se është keqtrajtuar nga i dashuri, reagon ashpër Ana Kabashi -  Gazeta Express

Ana Kabashi këtë javë në “Mirage” iu është përgjigjur pyetjeve në rubrikën “Kë zgjedh”.

Njëra ndër pyetjet ishte: “Partneri, të të mbajë financiarisht, apo ta mbash ti atë?” Këngëtarja është përgjigjur duke treguar preferencat e saja.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë: