Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Shokët hedhin dhëndërin në ajër gjatë kërcimit, por nuk e kapën dot/ Atij i ndodh gjëma, ndodhet në spital

Një dhëndër ka t hyer ku rrizin në dasmën e tij pasi miqtë e hodhën në ajër si një gjest tradicional në Rumani.

Momenti u kap nga kamera, në një video që tregon nusen duke kërcyer e lumtur vetëm disa sekonda para aksi dentit të burrit të ri Liviu Filimon.

Pasi e hodhën disa herë dhëndrin në ajër, shokët nuk mundën në një moment që ta mbajnë dhe për pasojë 31-vjeçari u pë rplas në tokë.

Dhëndri mori dë mtime serioze dhe u dërguar me urgj encë në spital. Dr Lucia Dania tha për mediat vendase se Filimon kishte ‘th yer shtyllën kurrizore’, duke shtuar: ‘Progresi i tij duket pak i favorshëm.’

Filimon me sa duket nuk e ka përjashtuar mundësinë për të paditur miqtë e tij për shkaktimin e pla gosjes së tij, duke thënë nga shtrati i spitalit: ‘Unë kam kontaktuar me një avokat, por ende jam duke marrë parasysh se çfarë do të bëj’.

Ai thuhet se tha se mund të lëvizë duart, por jo këmbët pas in cidentit.