Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Shembul për t’u ndjekur dhe nga bota, hoxha dhe murgesha bëhen bashkë dhe ndihmojnë familjet e varfëra shqiptare

Një hoxhë mysliman dhe një murgeshë katolike në një qytet në perëndim të Kosovës bashkuan forcat për të ndihmuar familjet në nevojë.

Ata po ndihmojnë grupet që ndodhen në vështirësi financiare nga papunësia dhe ndikimi i pandemisë në ekonomi.