Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Sa me fat! Blendi Fevziu prek Kuranin më të vjetër në Shqipëri: Ky është Kurani i rrallë!

Moderatori Blendi Fevziu ka shkuar për të parë nga brenda ambientet e Arkivit Qendror të Shtetit, ku edhe ruhen dokumentet më të rralla që ka Shqipëria.

Image result for blendi fevziu

I futur në një prej k asaf ortave, Fevziu prek një nga librat më të vjetër që Shqipëria ka në arkivin e saj, por vëmendjen më të madha ia merr çelësi i ka safor tes ku ruhen dokumentet.

“Ky duhet të jetë një kuran i rrallë! Këtu kemi dorëshkrimet më të rralla. Shiko çfarë çelësi, nuk kisha parë si ky ndonjëherë…,”-tha Fevziu.