Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video që të rrëqeth shpirtin) Autobusi u kthye përmbys, familjarët qajnë me kuje para spitalit/ Pamjet të therin në shpirt

Janë pamje të trishta ato që vijnë nga spitali i Gramshit, aty ky familjarët kanë pritur me lot për fatin e familjarëve të tyre, të cilët u a ksi dentuan në mesditë në rrugën Gramsh-Kërpaç, ndërsa mjeti mikrobus me të cilin udhëtonin ra në gre minë.

Pamje pranë vendit të ngjarjes si edhe përpara spitalit të Gramshit, aty ku familjarët kanë pritur të afërmit e tyre të l ën duar.

Në këtë ak si dent humbi jetën 30 vjeçari Ledian Lami nga fshati Terrovë i Skraparit, ndërsa u p l ag osën 9 pasagjerë. Nuk ka ende një informacion të saktë lidhur mbi sh kaqet e rr ëzimit të mikrobusit në hu mn erë.