Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video që të prek zemrën) 15-vjeçarit shqiptar i morën jetën, miqtë e tij i japin lamutumirën e fundit: Pse ty o vëlla, ishe aq i mirë!

Mes l otësh është përcjellë për në banesën e fundit 15-vjeçari, Arbnor Muja, që u v ra mbrëmjen e së hënës në pyllin e fshatit Gradicë të Drenasit.

Në v arrimin e 15-vjeçarit, shokët e klasës i kushtuan një poezi në nderim të tij. “Të p rekur shumë nga v dekja jote e hershme nuk besoj se ti nuk do të jesh më në mesin tonë. Fjala dhímbja është e pakët, në krahasim me atë që e n djejmë për h umbjen tende, Arbnor.

E nisëm shkollimin për ta përfunduar bashkë. Këtë vit që e q anim që do ndaheshim nga shkolla, tani po e q ajmë nd arjen tënde nga j eta.