Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Pamjet e asaj që ndodhi sot në Tiranë po bëjnë xhiron e botës, raportohet se u fut shqiptari mes besimtarëve për t’i dhënë fund jetës: S’ka Zot!

Nga Zëri i Amerikës: Tiranë: Besim G, 40 vjeç, hyri sot i lagur me be nzinë në sheshin Skënderbej në mesin e besimtarëve të shumtë myslimanë, që po festonin Fitër Bajramin.

Ai u ndalua fillimisht nga besimtarët në përpjekjen për t’u vetëdj egur, duke thirrur “S’ka Zot” dhe më pas u ndalua nga pol icia.

Gjatë shoqërimit nga pol icia ai thoshte se ka 22 vjet që përpiqet të mbi jetojë, shkaqet dhe motivet e tij ende nuk janë të qarta, policia tha se nisën he timet për të sqaruar rrethanat e ngjarjes.