Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) O Zot bëj mrekulli! Shpërthimi në Bejrut, gruaja po sillte në jetë fëmijën kur ndodhi

Emmanuelle po bëhej gati të sillte në jetë fëmijën e saj në spitalin St George në Bejrut kur sh përthimi i fuqishëm ndodhi.

Image

Bashkëshorti i saj Edmond filmoi momentin e fr ikshëm në kamera dhe tregoi për BBC se çfarë ndodhi në të vërtetë.

Djali i tyre George, erdhi në jetë shumë pak sekonda pas sh përt himit, në një kohë që ndërtesa e spitalit kishte pësuar shembje duke rrez ikuar jetën e nënës.

Zbulohet si ndodhi shpërthimi në Bejrut, që konsiderohet sa një e ...

“I gjithë tavani kishte rënë poshtë dhe kisha f rikë se mos ajo dhe bebi do të ishin lënduar.

Gjithçka u shemb përtokë, xhami, instrumentet e operacionit”, thotë Edmond, i cili kishte kamerën ndezur në momentin e shpërthimit.

Ajo lindi si në shtëpi, pa asnjë injeksion dhe përveç dhimbjeve duhej të vuante edhe tronditjen nga shpërt himi.