Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Ndodhi dhe kjo! Shqiptari kap peshkun e madh në oborrin e shtëpisë, pasi uji vërshoi….

Ditët e fundit janë shënuar reshje të shumta shiu dhe si pasoje dhe për mb ytje të mëdha Reshje të shumta janë shënuar edhe në Kosovë, ku nga më të go dit urit ishte fshati Livoq i Gjilanit, i cili është për mby tur.

Por një qytetari i ka ndodhur ‘çudia’. Si pasojë e vërshimeve atij i ka shkuar në shtëpi një peshk ‘gjigand’.

Në videon e mëposhtme shihet kur qytetari kap peshkun ‘gjigand’ në oborr dhe më pas e hedh sërish në ujë, duke e lënë të shkojë.