Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Melandia dhe Donald Trump do divorcohen shumë shpejt, nisin zërat: Ajo nuk e duron dot më e ka….

Një video ku Melania dhe Donald Trump pas mbërritjes së tyre në Florida është bërë virale orët e fundit.

Changes: Melania changed her outfit on the plane from Washington, D.C., swapping a somber black ensemble for a colorful $3,700 Gucci dress and navy ballerina flats

Për përdoruesit e rrjeteve sociale, këto tre sekonda në video zbulojnë disponimin e vërtetë të ish-Zonjës së Parë të SHBA për të ardhmen me burrin e saj.

Sapo avioni presidencial ‘Air Force One’ është ulur, Melania dhe Donald Trump zbritën dhe qëndruan disa sekonda për të përshëndetur fotografët dhe të gjithë ato që ishin mbledhur për t’i pritur ata.

Por Melania nuk ju kushtoi asnjë vëmëndje. Vazhdoi të ecte normalisht sikur asgjë nuk po ndodhte. Ajo gjithashtu kishte ndërruar dhe veshjen e saj brenda avionit, duke hequr kostumin e zi me të cilën u larguar nga Shtëpia e Bardhë.

”Me qëndrimin e saj, ish “Zonja e Parë” e SHBA e bëri të qartë se ajo është gati për një pushim nga qendra e vëmendjes dhe nga dasma e saj.

“Ajo nuk mund të durojë më!. “Kontrata (martesa) ka skaduar!”, shkruan një përdorues. “Unë do të parashikoj që dokumentet e divorcit të paraqiten në 90 ditët e para …”, shkruajti një tjetër.

”Ajo pret që të nënshkruajë këto letra divorci sa më shpejt të jetë e mundur,” tha një tjetër. “Letrat e divorcit u paraqitën para se të mbaronte kjo video,” shkroi një tjetër. “Ajo është me nxitim. Ka një takim me avokatin e saj të divorcit në 10,” shkruan me humor një komentues tjetër.