Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Labi u kthye nga Gjermania për ta shpëtuar, ta drithëron shpirtin pasi 24-vjeçarja shqiptare dha shpirt nga sëmundja e keqe: Nuk e mbajtëm dot!

Valentina Ibrahimi, 24-vjeçarja nga Ferizaj, ka ndërruar jetë tr agj ikisht sot, pasi vuan te nga leu kem ia akute.

Labi kthehet nga Gjermania në Kosovë për të mbledhur para për Valentina Ibrahimin, e cila vuan nga leukemia - Telegrafi

Ajo ndodhej për shërim në Turqi, ku edhe ishte duke marrë trajtim, ndërsa qytetarë të shumtë u angazhuan të grumbullonin parat e nevojshme që shërimin e saj.

Në mesin e tyre edhe këngëtari Labinot Tahiri, i cili u kthye nga Gjermani për t’i dalë në ndihmë Valentinës.

Pas lajmit të hidhur që Valentina ka ndërruar jetë, Labi përmes një videoje ‘live’ në Facebook i pikëlluar falënderoi të gjithë ata që dhuruan për shërimin e Valentinës, e cila nuk arrtit ta mposht sëmundjen e rëndë.