Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Ky bari po çudit botën, do habiteni se si ai i qeth delet

Një bari 34 vjeç nga një fshat i vogël në Turqi, i quajtur Kirkkavaka është bërë yll në mediat sociale.

E gjitha kjo, për shkak të talentit të tij të jashtëzakonshëm me delet. Ai arrin që të qethë delet në një mënyrë shumë elegante, sikur të ishin njerëz.

Shikoni videon për të kuptuar më shumë rreth “artit” të djaloshit.