Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) I tha je kosovar jo shqiptar, Arbëri nuk lë gjë pa thënë për Ilirin: Ai është psikopat nuk thuhen ato…

Dj ka biseduar me banorët e rinj, teksa fliste me Egzonën, Xheisarën dhe Eltionin theksoi disa veprime që atij nuk i kanë pëlqyer.

Njëri nga banorët që e kanë penguar ka qenë Iliri i cili iu ka drejtuar banorëve me fjalë jo edhe të duhura. “Tunde gjo ksin qysh po t’dridhet”, fjalët me të cilat iu drejtua Iliri Beniadës, gjithashtu edhe Meridianit: “A u ndrrove mo se po t’vjen era”.

Këto i kanë lënë përshtypje Dagz i cili tha se nuk do ia thoshte ndonjëherë ndonjë personi.