Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Edi Rama publikon videon nga brenda Urgjencës ku Brataj u shërbën shqiptarëve me Covid-19: Do u rrëqethet mishi

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetet sociale një video ku tregohet se si funksionon Urg jenca, duke shkruar se ajo “është sot një shem bëlltyrë e simotrave në Europë”.

Brataj: Nuk po respektohen masat, në fund të muajit shihen rezultatet – A2  CNN

Rama shkruan se ekipi fantastik i Urgjencës Kombëtare që në këtë kohë të m allkuar i gjendet pranë popullit 24 orë papushim.

“URGJENCA KOMBËTARE e Shqipërisë është sot një shembëlltyrë e simotrave në Europë dhe vetëm ta mendosh se çfarë do të kishte hequr ky popull, sikur largqoftë Ar mik u i Pad uk shëm të na kishte gjetur me autoambulancat rrangalle e me linjat fikse të telefonave të zinj të kohës së qepës, që ishin të vetmet mjete të urgjencës deri 7 vjet më parë, të rrë qethet mishi!