Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) E reja dhuron të gjitha kursimet e saja që 16-vjeçarja shqiptare të jetojë: Zoti ta bëftë mbarë dritë!

Ka vazhduar edhe sot mbledhja e parave për Arlinda Feratin e cila vuan nga tum ori në këmbën e saj.

How she has grown: Labinot Tahiri's daughter has become a real lady

Ish-deputeti, Labinot Tahiri, në pikë të nxehtit, ka dal për të mbledhur para për 16 vjeçaren.

Labi ka treguar edhe një moment interesant kur një e re dhuroi gjitha kursimet për shërimin e Arlindës.

Postim i plotë: Vazhdojnë gjestet madhore të shpirtit human! Jona ka sjellur kursimet e saj për Arlindën. Bravoooo. nesër do jemi në shesh këtu ku jemi. Vazhdoni ta ndihmojmë Arlindën. Vape e madhe po, edhe borë kur kishte, ama me u dorzua kurrë! Kur e kupton shpirti juaj se për kend ke dalur në këtë kohë, ia vlen edhe po të qëndrosh 24 orë këtu. Jeta e një vajze nvaret nga Zoti dhe dora juaj solidare. Vashdoni e kontribojmë sa më parë që ta dergojmë Arlinden në spital! Media na duhet pêrkrahja juaj në këto momente sepse do të shpëtojmë një jetë.