Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Dalin nga makina dhe kërcejnë në mes të rrugës/ Do lumturoheni kur të lexoni përse e ka bërë ky çift këtë

Ky çift duket se ka gjetur mënyrën më të mirë për të kaluar një moment s tresues të shkaktuar nga trafiku.

First Alert Traffic: Roads have re-opened after accident on Bee Ridge Road in Sarasota

Ngjarja ndodhi në autostradën M62 në Yorkshire të Britanisë. Pas një ak sidenti automobilistik, trafiku u bl lokua, duke krijuar radhë të gjata.

Por për të dalë nga situata, ky çift i ka lënë të gjithë gojëhapur, pasi lanë makinën e tyre dhe nisën të vallëzojnë në rrugë.