Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

VIDEO/ Burri në Vlorë nuk do t’ia dijë për temperaturat e ulëta, në mes të dimrit lahet në det

Viti i Ri ka gëzuar njerëzit në mbarë botën dhe kështu duket se ka ndodhur edhe në Vlorë.

Duket se atmosfera e ndërrimit të viteve, ka bërë që shumë njerëz të bëjnë edhe gjëra, që nuk janë të zakonta.

Një prej këtyre rasteve duket se është edhe i burrit në fjalë. Gazetari Enrik Mehmeti ka siguruar një video nga Vlora, ku një burri shfaqet duke u larë në det, edhe pse temperaturat janë të ulëta.

Burri ka hyrë në thellësi të detit, ndërsa mban edhe pajisje shtesë, për të bërë një not sa më të mirë. Për më tepër, shikoni videon.