Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) Ai thotë se ka ardhur për të gjetur nuse, por Silvana thotë se ka bërë lojë të pisët: Ti do të ftosh vajzat në vilë dhe të….

Silvana nuk e priti aspak mirë elim inimin që i bëri Saimiri mbrëmjen e kësaj të hëne në “Love Story”. Me tone ironike e madje dhe a kuza, iu drejtua Saimirit, të cilin teksa e kapi nga krahu, e aku zoi se kishte bërë lojë të p istë dhe se e kishte pro okuar.

Challenged the pandemic / Meet the twin sisters who left Italy to make  Saimir their own

Duke e moh uar këtë fakt, Saimiri tha se me sjelljen e saj Silvana po tregonte veten dhe kjo ishte dhe arsyeja pse nuk i dha trëndafil. Ai e aku zoi atë se kishte ardhur në spektakël për famë.

Silvana: Janë disa vajza këtu që u ke shkruajtur… Ti këtu je për show-n tënd! Ti do dalësh vetëm këtu, nuk do dalësh me asnjë vajzë nga këtu!

Saimir: Ti ke mendimin tënd…

Silvana: Ti u shkruan, do t’i ftosh në vilë, do të argëtohesh. Argëtohu dhe zgjidh femrën që…

Saimir: Më vjen mirë që kjo po tregon veten e vet d.m.th. Unë për këtë arsye edhe nuk i kam dhënë lule sot, sepse e dija që pas kësaj vajze që rri e tërhequr fshihet diçka tjetër dhe faleminderit që po e tregon veten këtu.

Silvana: Çfarë fshihet? Ti më ke shkruar dhe më ke pr ovokuar. Nuk e ke gjetur kurrë provokimin te unë.

Love Story | Silvana Xhani, prezantimi - YouTube