Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vetëm zi dhe dhimbje! 10 persona humbin jetën nga stuhia e dëborës, raportohet se ka ende të zh dukur

Stuhitë e borës në Iran lanë së paku 10 alpin istë të vd ekur dhe disa të z hd ukur. Lajmi u bë i ditur nga televizioni shtetëror, pas disa ditësh me reshje me borë dhe erëra të fuqishme, që bl lo kuan rrugë në shumë pjesë të vendit.

Pas thatësirës ekstreme, dëborë në Iran - Top Channel

Sipas disa raporteve, numri i vi ktimave mund të jetë më i lartë, pasi disa alpinistë që kanë qenë në malet në veri të Teheranit, mbeten të zh dukur.

Kërkimet dhe përpjekjet e shpëtimit u ndërprenë gjatë natës, por pritet të vazhdojnë sot. Autoritetet e parashikimit të motit i kanë paralajmëruar më herët qytetarët që të mos udhëtojnë në male, ku janë raportuar stuhi dhe ortekë bore.

Pas thatësirës ekstreme, dëborë në Iran - Top Channel Albania - News - Lajme - YouTube