Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vetëm një orë para koncertit, tenori i njohur shqiptar humb nënën/ Por u ngjit në skenë

Tenori i shquar Ramë Lahaj ka mbajtur më shkurt koncertin në Prishtinë, pasi njoftoi se i ka vd ekur nëna.

Këtë e tha para publikut, duke thënë se nuk e interpretoi as 1/3 e p rogramit.

“Ju kërkoj falje që duhet me mbyll më herët. As 1/3 e koncertit nuk ishte, sepse dy orë para koncertit ka ndërruar jetë personi më i dashur për mua, nëna, por s’desha ta anuloj”, ka deklaruar ai para të pranishmëve.