Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vetëm 18 vjeçe është ndihmoheni ta gëzojë jetën/ Shqiptarë vini dorën në zemër, Erza ka nevojë për ju të shpëtojë nga sëmundja e ligë

Një vajzë e re shqiptare ka nevojë për ndihmën e të gjithë për t’u shëruar nga sëmundja e keqe, nga e cila vuan.

Erza është vetëm 18 vjeçe, po vuan nga Le ucemia. Ajo duhet të dërgohet menjëherë jashtë shtetit, për të shpëtuar.

Më poshtë po sjellim edhe mënyrat se si mund të kontriuboni për ta ndihmuar: