Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vetëm 1 person jep shpirt nga Covid-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri

Aktualisht në spi talet COVID po trajtohen 124 p acientë, 12 në te rapi intensive, nga të cilët 4 pac ientë janë të int ubuar.

1 humbje jete në 24 orët e fundit në Shqipëri

Me gjithë përpjekjet e stafit m jekësor, një qytetar 77 vjeçar nga Korça e ka h umbur b etejën me COVID19. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i shpreh ngu shëllime familjarëve të të ndj erit.