Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Veprimi i çuditshëm i delfinit, nxjerr sende për vizitorët nga fundi i oqeanit

Një delfin ka zhvilluar një zakon të adhurueshëm për t’ju sjellë vizitorëve dhurata nga fundi i oqeanit.

Mystique sjell dhurata për vullnetarët në qendrën e ushqimit Barnacles Café dhe Dolphin në Bregun e Cooloola të Queensland.

Delfini mashkull 29-vjeçar sjell sende të tilla si shishe, korale dhe predha me sqepin e tij.

Lyn McPherson, një ushqyes vullnetar, tha se Mystique nuk është trajnuar asnjëherë për të sjellë sendet.

Ai merr peshk në këmbim të përpjekjeve të tij.

Një tjetër delfin mashkull shpesh shoqëron Mystique në aventurat e tij me shpresën që të marrë edhe ai disa trajtime.

Rreth 200 njerëz vizitojnë qendrën çdo ditë, por këtë kohë ajo ishte e mbyllur për shkak të pandemisë koronavirus.

Biznesi u rihap në 16 maj.

Burimi:Daily Mail|Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania

Leave a Reply