Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Veliaj: Jam krenar, s’e keni idenë sa jam gëzuar sot edhe më shumë se kur mundën Saliun dhe Lulin

Partia Socialiste ka arritur të dom inojë me vota edhe në zonën e ish komunës së Kasharit, në Tiranë. Drejtuesi politik i socialistëve e ka konsideruar këtë si “qershia mbi tortë”.

Erion Veliaj infektohet me Covid-19 - Exit | Shpjegon Shqipërinë

Sipas tij qytetarët zgjodhën ata që punojnë dhe jo ata që bll okojnë. Sipas tij, Astiri ka votuar 60% PS.

Gjithashtu ai ka shprehur edhe këtë herë krenarinë për patronazhistët, ndërsa theksoi se nuk është gëzuar kaq shumë as kur mundën Lulzim Bashën në Tiranë dhe Sali Berishën në Kavajë.

“Jam shumë krenar për patronazhistët tanë që trokasin derë më derë dhe shpjegojmë misionin tonë. astriti me ato të vetat po ecën janë. Historia nuk ka vend për njerëzit që bllokojnë për ata që pe ngojnë. Historia ka vend për njerëzit që punojnë me pasion. Nuk jam gëzuar aq shumë kur m undën në Tiranë Lulin dhe në Kavajë Saliun, saç jam gëzuar kur mun dëm mendësinë bllo kuese të Lulit dhe Saliut,” tha Veliaj.

Erion Veliaj - Urban Future