Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vazhdojnë, pas kunjave të Monikës/ I kthehet Iliri: Asaj i qan shpirti për pak…

E sigurisht që sapo lexoni titullin e kuptoni direkt për kë e kemi: Ilirin e Big Brother që do kalojë në Klan tek Dance With me tashmë. Problemi nuk është ky, se e ai si çdo kush zgjedh të shkojë atje ku fiton më shumë.

Problemi është sa burrë i ul ët duhet të jesh ti kthehesh gjithë ba nalitet humorit të një gruaje.Monika

Lubonja ka bërë dje një pyetësor me fansat, ku sigurisht nuk kanë munguar pyetjet për miqësinë me Ilirin. Të cilave duket se Monika u është kthyer me humor ose dhe kunja.Ama surpriza vjen tani! Iliri pasi e ka parë ka publikuar një pemë banane e shkruan: “I qau shpirti kësaj bananes për pak pleh Iliri”.

Rikujtojmë se Monika ka bërë batuta për bananet me të cilën bënin shaka gjithë banorët. Por Iliri çfarë ka dashur të tregojë me “Pleh Iliri”, përvec se një humor i shpifur, ba nal e aspak interesant. Epo mesa duket i tillë është vetë Iliri: ba nal kokë e këmbë!