Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vajzat tundën të pasmet para tij, Donaldi çudit fare me reagimin që bëri

‘BBV’ ka vendosur që si provë javore për banorët e shtëpisë të jetë kërcimi. Ata janë ndarë në çifte dhe në çfarëdo momenti apo situate të jenë duhet të gjejnë partrnerin dhe të kërcejnë.

Kjo lojë ka krijuar shumë situata komike brenda në shtëpi. Dy vajzat që nisën menjëherë provën javore ishin Einxhel dhe Beniada.

Ato kanë nisur të kërcejnë tëerk në sy të banorëve dhe ka rënë në sy reagimi i Donaldit. Ulur ai nisi t’i shikonte vajzat me shumë habi. Ky moment është kapur edhe nga ndjekësit e “Big Brother”.