Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vajzat i vizatuan në fytyrë teksa flinte, flet Luiz: U preka pak, po ishte gallatë

Rrengu i vajzave ndaj Luizit për t’i bërë atij vizatime në fytyrë ndërsa ishte në gjumë shkaktoi më shumë debate se sa të qeshura në shtëpi. Luizi vetë tha se ishte fyer nga kjo dhe se nuk do ia bënte këtë gjë të tjerëve.

Edhe gjatë spektaklit të sotëm, u diskutua kjo situatë dhe Luizi tha se “ Mendoja që Kiara do më thoshte.

Efi: A je i mërzitur akoma me ne?
Luzi: Jooo!!

Arbana: Ne s’po e kuptojmë si publik, u preke vërtet?

Luizi: Ok e ekzagjërova pak. Ishte kështu dialekt ajo do i shka tërroj. Normal që nuk e kisha seriozisht. Ishte më shumë gallatë.

Zhaklina Lekatari: Luizi i shk atërron vajzat, por me të qeshura. Vajzat e pëlqejnë zhurmën e tij mendoj unë. Mendoj se ai aktron më shumë, do dinamikë.