Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vajza i dha shpirt 26 vjeçe nga sëmundja e ligë dhe i la mbesën, rrëqeth gjyshja shqiptare: Po e rris unë se babai i saj nuk do t’ia di

E ftuar në rubriken ‘Ka një mesazh për ty’ tek E Diela Shqiptare ka qenë një nënë që ka humbur vajzën e saj në moshë 26-vjeç nga një sëmundje e rrallë. Zonja Hume tregon se ajo v di q 2 muaj pasi lindi vajzën dhe babi e bra ktisi mbesën direkt pas vd ekj es së të bijës.

Ka nje mesazh per ty - Humbet vajzen, mesazhi i dhimbshem i Humes! (24  Janar 2021) - YouTube

Ajo e ka rritur mbesën me bashkëshortin mes shumë vështirësish ekonomike, por ka pasur gjithmonë mbështetjen e motrave të saj.

Huma: Unë kam qenë një nënë shumë e lumtur me dy fëmijë, mirëpo në moshën më të bukur mu sëmur vajza Linda 20 vjeç me një dia gnozë shumë të rrallë që nuk kishin as mjekët se çfarë t’i bënin.

Ardit Gjebrea: Çfarë sëmundje kishte vajza? Huma: Sëmundje muskujsh, kockash. Ardit Gjebrea: Nga 20 vjeç ajo shkoi deri në 26 vjeç kam përshtypjen dhe u njoh edhe me një djalë.

Huma: Po u njoh dhe me një djalë, ngeli shtatzënë, bashkëjetoi 3 vjet. Ardit Gjebrea: Ndërkohë djali e dinte sëmundjen e Lindës?

Huma: Po, do të të ndihmoj thoshte, ku të jetë spitali më i mirë. Ardit Gjebrea: Dhe kështu erdhi në jetë mbesa e vogël. Huma: Erdhi Dilara që më ka dhënë shumë forcë. Në pamundësi financiare Dilarën me zor e kam ushqyer, me ndihmën e motrave të mija, gjithë njerëzve që kisha rreth e përqark, edhe komshinjtë.

Vajza i ndërroji jetë në moshën 26-vjeçare dhe la një bebe 2 muajshe, babai e braktis