Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ushtarët vizitojnë nënën Ferdonije me rastin e Vitit të Ri

Një grup i ushtarëve të FSK-së me rastin e festës së Vitit të Ri kanë vizituar Ferdonije Qerkezin.

Ferdonije Qerkezi është një nënë nga Gjakova e cila gjatë lu ft ës hu mbi burrin dhe katër djemtë e saj.

Nga atëherë nënë Ferdonija vazhdon jetën e vetme, me kujtimet për më të dashurit.

Në vitin 1999 u vr a në të gjithë 11 meshkujt që u gjetën në shtëpinë e Famijles Qerkezi.

Mes të vra r ëve ishin katër djemtë dhe burri i Ferdonije Qerkezit dhe mysafirë të kësaj familjeje.