Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Urgjente! Kjo vajzë ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve që ta gëzoj jetën, e ëma u përgjerohet: Po m’u bë goca ashtu se dua më jetën, ju lutem!

Mbrëmjen e 13 shtatorit ka startuar emisioni më i ri “Historia e Fundjavës”. Siç edhe drejtuesi i “Fundjavë Ndryshe”, Arbër Hajdari më parë ka lajmëruar, puntata është shoqëruar me emocione, por edhe lot gëzimi. Në të janë prezantuar disa histori të rrëfyera nga njerëz të ndryshëm, jeta e të cilëve tashmë ka ndryshuar.

Jam përgjegjës i 1.7 mln dollarëve”, Arbër Hajdari: Duhet të jemi transparentë - Tirana Today

Po ashtu është prezantuar edhe historia e Xhensidës, e cila bën apel për ndihmë. 10-vjeçarja ka lindur me sk oliozë, një sëmundje që sjell defnorm imin e shtyllës ku rrizore, dhe që me kohën rëndohet duke i vënë jetën në rr ezik. Për shkak të kushteve të vështira ekonomike në të cilat familja e saj ndodhet, Xhensida e ka të pamundur të kurohet.

“Doktorët më kanë thënë se nëse nuk bëhet tani op eracion, goca mund të përfundojë në karrige me rrota. Nuk do e doja më jetën, se nuk e shoh dot kështu kurr izin e gocës. Kam më tepër se 3 vite që nuk e kam çuar gocën as për vizitë, sepse nuk kam mundësi,” rrëfen Jonida, e ëma.

Tërmeti/ Arbër Hajdari jep lajmin: “Fundjavë Ndryshe” do restaurojë 500 shtëpitë e para – Dosja AL