Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U rrit në spital, mbani lotët kur të shikoni si ka reaguar 5-vjeçari kur mjekët i thanë se do dalë nga spitali

Oscar Edgar ka kaluar tërë jetën e tij në Spitalin Mbretëror për fëmijë në Glasgow në Angli. Por mrekullia për të ka ndodhur, ai është shëruar dhe për Krishtlindje më në fund do të shkojë në shtëpi.

Oscar Edgar u largua nga spitali për brohoritje dhe duartrokitje

Kjo është dhurata më e bukur që ai mund të marrë. Ky lajm i ka gëzuar shumë prindërit e tij. Reagimi i tij ku i kanë thënë se më në fund do të shkojë në shtëpi ta ngroh zemrën.

Ai është rrotulluar me karrigen e tij për të festuar. I vogli e ka kaluar tërë jetën e tij në Spitalin Mbretëror dhe më në fund mund të marr frymë vet tani. Megan nëna e tij ishte 17 vjeç kur lindi Oscar dhe infermieret janë kujdesur për djalin e saj sikur të ishte fëmija e saj.

Burimi: Daily Star/ Marrë  nga Gazeta Korrekte.

Oscar Edgar i jep lamtumirë Spitalit Mbretëror për Fëmijë në Glasgow