Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U raportua se i mori jetën Pjerin Xhuvanit në mes të Elbasanit, del dëshmia e Paplekajt: Unë kam 4 fëmijë nuk flas dot….

Zbardhet dëshmia e Arbër Paplekajt, ish-efektivi i po licisë i aku zuar për v rasjen e Pjerin Xhuvanit. Në dëshminë e siguruar nga “Balkanweb”, Arbër Paplekaj shprehet i tro nditur për humbjen e jetës së një personi.

Ai thotë se nuk mund të japë shpjegime për shkak të kësaj tr onditje je dhe se për faktin se nuk ka dijeni se në ç’rrethana ndodhet familja e tij dhe katër fëmijët. Paplekaj përmend edhe profesionin e tij, teksa thotë se nuk mendonte se do të gjendej ndonjëherë në një situatë të tillë pasi është trajnuar dhe i betuar për mbrojtjen e jetës së qytetarëve.

“Duke qenë se jam tepër i tr onditur nga ngjarja e ndodhur për shkak të humbjes së jetës së një personi, dhe se nuk kisha menduar ndonjëherë se do të gjendesha në një situatë dhe rrethanë që të r rezikoja jetën e dikujt për shkak se unë jam i trajnuar dhe i betuar për mbrojtjen e jetës së qytetarëve, pavarësisht rrethanave ekstreme në të cilat jam ndodhur për të reaguar në mbrojtje të vetes dhe personave me të cilët isha, nuk ndryshon dhi mbjen dhe t ronditja që kam.

Po kështu, duke qenë në kushtet e ndalimit dhe nuk kam dijeni se në ç’rrethana ndodhet familja ime dhe katër fëmijët që unë kam, për këto arsye unë nuk jam i qetë për të dhënë shpjegime në këto momente.