Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U pa dhe kjo/ Të rinjtë e bëjnë në makinë, prekin gabimisht frenat e dorës dhe përfundojnë në…

Makina e një çifti në Britani ka përfunduar poshtë një kodre, teksa ata ishin duke kryer marrë dhënie. Kështu shkruan “The Sun”, që sqaron më tej, se është dashur ndërhyrja e po licisë që ata të dilnin të gjallë nga mjeti tip “Toyota Yaris”.

Dyshja ishte duke kryer marrë dhënie kur kanë lëvizur frenat e dorës, e si pasojë makina ka nisur që të lëvizë derisa ka përfunduar poshtë kodrës.

“The Sun” shkruan se Pol icia e Derbyshire ka publikuar në “Twitter” fotografitë e çmendurisë së çiftit, pasi e shpëtoi.

“Në një vend të panjohur në Derbyshore, një çift kishte parkuar makinën Yaris dhe po forconin marrë dhënien e tyre. E teksa po bënin këtë, frenat e dorës janë shkyçur dhe mjeti u rrëzua poshtë një kodre. Nuk ka l ëndime”, shkruan policia teksa poston edhe fotot.