Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U mor vendimi? Eksperti tregon se masat do ndryshohen: Do mbyllemi para orës 8, ja ç’do ndodhë të hënën

Situata pa ndemike në vendin tonë vijon të jetë shq etësuese, pasi vihet re një rritje të të inf ektuarve tek grupmoshat reja.

Mbërrijnë respiratorët e rinj në shërbimin infektiv, Manastirliu: Rrisim  kapacitetet e shërbimit të terapisë intensive për përballimin e COVID19 -  Ministria e Shëndetësisë

Anëtari i Komitetit Teknik të Ekspertëve, Andi Koraqi tregon se cilat janë masat që mund të ash përsohen, nëse rritet numri i të infektuarve dhe atyre që kërkojnë shërbim spitalor për t’u trajtuar.

“Do të ulet ora e ku fizimit të lëvizjes dhe do të kalojmë të gjitha shkollat online. Në asnjë rast nuk do të vendoset për k arantinë sepse edhe vendet që kanë kaluar në k arantinë nuk kanë dhënë rezultate”, shprehet për Klan Neës Koraqi.

Manastirliu mbështet mjekët e infektivit: Besimplotë tek ju që nga dita e  parë - Ministria e Shëndetësisë