Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U krijua kundër koronavirusit, ky do jetë restoranti më i pazakontë në botë

Koronavirusi ndryshoi gjithçka. Asgjë nuk është si ishte para pandemisë së Covid-19.

Në Britaninë e Madhe në një fshat të vogël, po ndërtohet një restorant ku njerëzit mund të konsumojnë vakte në mënyrë të sigurtë.

Restoranti do të quhet ‘The Cartford Inn’ dhe ndodhet  në Eccleston, Lancashire.

Restoranti më shumë do të duket si një serë, por aty njerëzit mund të hanë vakte në mënyrë të sigurtë. E ditur është bërë se secila ”serrë” do të  hapësirë për 4 klientë.

Po ashtu është thënë se restoranti serë kundër koronavirusit do të jetë gati të hapet më 4 korrik.