Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U infektuan me koronavirus, shuhet e gjitha familja: Njëri pas tjetrit

Një nënë, babai dhe dy vajzat e tyre nga Teksasi vdi qën nga coronavirus në më pak se një muaj.

Sipas Metro, vajza më e madhe, Angelica Bautisa vdi q e para në moshën 49-vjeçare, në 14 korrik. Pastaj, më 31 korrik, nëna 70-vjeçare ndërroi jetë.

Vetëm tre ditë më vonë, më 3 gusht, 37-vjeçari Marisol vd iq. Babai i familjes, Abelardo Bautisa, 75-vjeçar, gjithashtu vd iq më 11 gusht.

“Dukej sikur babai po shërohej nga coronavirusi. Situata me të ishte në rregull. Ne menduam se ai po shërohej, por humbja e tre të dashurve e tërhoqi atë në fund. Përfundimisht edhe ai ndërroi jetë”, tha Gerry Bautisa, djali i cili gjithashtu ishte i in fektuar me COVID-19, ashtu si gruaja e tij.

“Në një moment unë qava gjithë kohën, dhe pastaj, kur babai im vd iq , “vdi qa” edhe unë. Ishte një tro nditje e tme rrshme”, tha Gerry për televizionin lokal. Gerry kaloi disa ditë në spital për shkak të infektimit, ai arriti të shërohet. “Sa herë që kollitja, kisha ndjenjën se dikush po më shtypte mushkëritë”, tha ai.

“Të gjithë janë të infektuar dhe të vde kurit janë thjesht statistika dhe numra. Por, ata janë qenie njerëzore. Ne nuk duhet të flasim vetëm për numra. Për të vd ekurit duhet të themi se ishin baballarët, nënat ose fëmijët e dikujt …”, shtoi në fund Gerry.