Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U hodh nga autobusi për të shpëtuar por dha shpirt në spital 47-vjeçarja shqipatre, forcat blu kapin shoferin/ Ai bëri manovra

Pasagjerja e një autobusi nga fshati Jagodinë e Elbasanit, M.K, 47 vjeçe, ka gjetur v d ekjen pasi u hodh nga autobusi prej f r ikës që iu shkaktua nga lëvizjet e çrregullta të mjetit.

Sot Po licia e Elbasanit njoftoi se ka arr estuar shoferin e mjetit, D.P 49 vjeç, pasi ai ka kryer manovra të rrez ikshme me mjetin e tij duke shk aktuar rrëzimin dhe më pas vde kjen në spital prej p la gëve, të pasagjeres.